null

Conform Directivei asupra Confidențialității și Comunicațiilor Electronice, avem nevoie de acordul tău pentru a folosi cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acordul tău.

Pompa de apa PC 107, putere 0.7kW, 7500l/h, motor benzina 4 timpi OHV,

Preț vechi: 723,36RON
Preț curent: 509,20RON
(1 recenzie) Scrie o Recenzie
Cod Produs:
PC107
Greutate:
8,00 KGS
Transport:
Livrare gratuită
Prețul Pachetului:
Cumpără la pachet și economisește
Tip pompa:
Motopompa
Utilizat pentru:
Apa curata
Tip combustibil:
Benzina
Tip pornire:
Manual
Culoare:
Galben

Pompa de apa, portabila si usor de utilizat pentru apa curata, cu ambreiaj centrifugal, motor OHV in 4 timpi si furtun de aspiratie de 4 m cu filtru murdarie.

WPW Center, Ltd.

este un producator slovac de pompe de apa de uz general si aparate de curatat de inalta presiune Waspper in clasele Hobby si Premium. Pompele de apa pentru uz general sunt pompe usoare si portabile. Ele sunt un ajutor ideal pentru irigarea gradinilor, campurilor, pomparea apei din bazinele de inot, iazuri, bazinele de incendiu, etc. Pompele de presiune sunt proiectate pentru situatii unde este necesara o presiune ridicata a apei si unde este necesara pomparea lichidelor pe o distanta mai mare. Pompele de namol pot fi utilizate pentru pomparea apei murdare la inundatii, pomparea apei din sapaturi, rezervoare septice si canale, etc.

Utilizare:

 • gradina
 • stropit
 • irigatii
 • pompare
 • drenarea apei

1 Recenzie Ascunde Evaluările Arată Recenzia

 • 5
  Pc 107 Motopompa

  Postat de Daniel în 22nd Sep 2020

  Am cumpărat aceasta motopompa cu un pic de îngrijorare. Dar fost plăcut surprins de produs. O pompa excelenta din toate punctele de vedere. Un mic sfat. Schimbați uleiul înainte de a o porni. 10w30. O lăsați să meargă cca 10-15 minute după care iar schimbați uleiul. Merge silențios și are presiune buna. Eu am un râu la 30 metri de gradina și la jumătate din puterea ei merge fara efort. Băgați benzina buna in ea de 95 filtrata. După 2 ore de funcționare nonstop motorul era doar călduț. Atenție la racorduri. Clemele din set nu prea sunt bune. Va sfătuiesc să cumpărați din cele late tip auto. O motopompa excelenta, recomand! :)