null Skip to main content
WASPPER își lansează magazinul online pe România !

WASPPER își lansează magazinul online pe România !

19th Jun 2018

Bine ați venit!


Pe data de 20.06.2018 WASPPER a lansat magazinul online pe România. Nu ratați primele 4 zile de reduceri de pana la 25%. Pentru clienți fideli WASPPER oferă reduceri suplimentare pe baza cupoanelor de reducere primite pe email .

Cum comand?

E simplu, tot ce trebuie sa faci e sa iti găsești produsul dorit, îl adaugi în coș iar de aici totul decurge de la sine.

Ce este WASPPER?

Waspper este prima marcă de spălătoare cu jet sub presiune acționate cu benzina din Europa.

Toate spălătoarele noastre sub presiune se află sub garanție deplină la ieșirea din fabrică. Oferim, de asemenea, piese de schimb pentru toate spălătoarele noastre sub presiune pentru clienții care au nevoie de ele și după expirarea perioadei de garanție. Ne mândrim cu un serviciu de clienți excelent. Fiecare angajat a parcurs un stagiu de pregătire pentru a înțelege în întregime caracteristicile tuturor produselor. Ne puteți contacta prin intermediul paginii noastre web, prin telefon sau email cu orice întrebare legată de spălătoarele cu jet sub presiune. Ne vom bucura să vă oferim asistență. Veți primi răspunsuri complete la întrebări în interval de maximum 24 de ore.