null

Conform Directivei asupra Confidențialității și Comunicațiilor Electronice, avem nevoie de acordul tău pentru a folosi cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acordul tău.

Aparat de spalat cu presiune Gaspper GF120, 220 bari, 11l/min.

Preț vechi: 4.397,04RON
Preț curent: 3.069,65RON
(Fii primul care scrie un review) Scrie o Recenzie
Cod Produs:
GF120
Greutate:
42,50 KGS
Transport:
Livrare gratuită

Cu aparatul de spalat cu presiune Gaspper GF120 procesul de curatare este foarte simplu si placut, chiar si in cazul unor suprafete mai mari. Avand o presiune maxima de 220 bar si un debit de 11 l/min., acest aparat de spalat cu presiune este adecvat chiar si pentru cele mai dificile lucrari de curatare.

Fiind dotat cu propriul recipient de apa cu capacitate de 120l, avand roti pline "never flat", garda la sol inalta, este ideal pentru utilizare pe orice teren. Terenul accidentat nu constituie nicio problema. Rezervorul de apa de 120l si motorul termic pe benzina ii confera independenta totala fata de retelele de apa curenta si de energie electrica. Bonus, niciodata nu te impiedici de cabluri electrice! Fara risc de electrocutare!

Clientii nostri utilizeaza acest aparat in diverse domenii, constructii, agricultura, industrie, firme de transport, unitati militare, mici afaceri de familie, servicii municipale si administrative.

Intra in categoria Premium care se caracterizeaza prin parametri mai ridicati si printr-o durata de viata mai lunga decat clasa Hobby. Aparatul de curatare cu presiune este dotat cu un motor OHV Peggas cu un sistem de reglare a rotatiilor, un sistem de protectie al motorului fara ulei si cu o pompa de performanta cu reglare fluenta a presiunii apei, ceea ce garanteaza un confort sporit pentru utilizatori.

Intretinerea simpla a pompei din metal cu cap de alama si interior ceramic prelungeste in mod semnificativ durata de viata a aparatului de curatat cu presiune. Acest aparat se furnizeaza impreuna cu un furtun de presiune din cauciuc de 10m, cu duza universala de inalta presiune 6x1 de 0°, 15°, 25 °, 40° , duza de aplicare a detergentului prin aspiratie si spray.

La fabricare punem accent pe simplitatea utilizarii, pe calitatea ridicata si pe durata lunga de viata a produselor. In cazul unei intretineri regulate va veti putea bucura de o functionare fara probleme a acestui aparat pe termen lung.

ATENTIE! Aparatul se livreaza fara ulei in motor. La adaugarea uleiului in baia de ulei, asteptati 5-10 minute pentru a va asigura ca tot uleiul s-a scurs in baia de ulei. Verificati pe joja nivelul de ulei de mai multe ori inainte de pornirea aparatului, asigurati-va ca nivelul uleiului pe joja este intre minim si maxim.

 AVANTAJE:

 

  • Fara cabluri, electricitate si fara risc de scurtcircuit in mediul umed. 
  • Furtun de inalta presiune din cauciuc, lungime de 10 m
  • Duza universala 6x1 de 0°, 15°, 25°, 40°, duza pentru detergent si spray
  • Structura robusta si usoara din otel pentru o manipulare simpla
  • Pistol ergonomic de inalta presiune cu alonja din otel
  • Motor pe benzina Peggas cu sistem de reglare a rotatiilor pentru o durata de viata de lunga
  • Pompa din aluminiu cu cap de alama, pistoane ceramice si cu un sistem de reglare a presiunii apei

 

DATE TEHNICE:

Presiune maxima de iesire 220 bar

Debit maxim apa 11 l/min

Producator motor Peggas

Capacitate cilindrica 196 cmc

Tip motor OHV

Pozitia axului orizontala

Siste protectie motor fara ulei DA

Capacitate rezervor combustibil 3.1 L

Ventil combustibil DA

Capacitate rezervor ulei 0.6 L

Tip recomandat ulei 10W40

Reglarea rotatiilor da

Sarter DA/Mecanic

Pornire Manuala/Sfoara

Tip pompa Axial

Material cap pompa Alama

Temperatura maxima apa 40 grade

Autoamorsare DA

Lungimr furtun presiune 10 m

Tip pistol Ergonomic

Lungime lance 40 cm

Dimensiuni 1340x660x780mm

Greutate 42.5 kg